Väetis köögiviljadele


Selle väetisega köögivilju väetades, parandate mitte ainult kartulite ja köögiviljade kvaliteeti ja suurendate saaki, vaid ka nende maitseomadusi ja vastupidavust haigustele. Seda kindlustab hoolikalt valitud keemiline koostis ja väetises olevad MIKROELEMENDID. Viimased on taimedele hädavajalikud, nad aitavad omastada kasulikke toitaineid ja rikastavad mulda, kindlustades pikaajalise väetise toime. Kasutamine: väetis külvata ühtlase kihina ja segada mullaga. Säilivus: hoides kuivas, otseste päikesekiirte eest kaitstud kohas, kasutamisaeg ei ole piiratud.

KASTUTUSNORMID: Kartulid 4 – 6 kg/100m2, Köögiviljad (kurk, tomat, porgand, sibul, redis, salat) 3-5 kg/100m2

Kasutamine
Kasutada varakevadest hilissuveni (märtsist augustini) 2 kuni 3 korda kasvuperioodi jooksul. Väetis laotada ühtlaselt laiali ja segada mulda. Pärast väetamist on soovitav taimi kasta.

Kulunorm
1kg 17m2

Väetis laotada ühtlaselt taime ümber ja rehitseda mulda. Pärast väetamist soovitame taimi kasta, et graanulid mullas ära laguneks.
Lisa ostukorvi